برچسب ها بایگانیاقامت در قبرس یونانی

شرایط اقامت موقت قبرس اقامت قبرس

» تمامی‌ افرادی که ارزش ملک خریداری شده‌شان در قبرس زیر ۲۰۰ هزار یورو باشد میتوانند از اقامت موقت دولت قبرس بهره‌مند شوند که به صورت سالیانه و قابل تمدید است. » کسانی‌ که اقامت موقت دریافت میکنند،اگر ۲ سال اول را بتوانند ۱۸۱ روز در قبرس بمانند،حتی به صورت ناپیوسته میتوانند پس از ۲ اقامت دائم را دریافت می کنند. در صورتی‌ که خریدار نتواند این مدت را در قبرس بماند با ارائه مدارک خرید ملک  به سفارت این کشور در تهران،ویزای مالتیپل ۱ ساله دریافت میکنند. با ویزای مالتیپل دیگر نیازی به گرفتن ویزا برای سفر به قبرس نیست. تمامی‌ اطلاعات از وبسایت رسمی‌ وزارت خارجه قبرس قابل استعلام می‌باشد،ضمن اینکه می‌توان با سفر به قبرس توسط همکاران ...

ادامــــه مطلــب..

شرایط اقامت دائم قبرس اقامت قبرس

»» به تصویب دولت قبرس تمامی‌ افراد غیر اروپایی که احتیاج به اقامت دائم یک کشور اروپایی را داشته باشند،میتوانند با خرید ملکی‌ به ارزش ۳۰۰ هزار یورو، اقامت دائم قبرس را دریافت کنند. » در این نوع از اقامت خریدار می باید حداقل مبلغ۲۰۰ هزار یورو را به صورت نقدی پرداخت نماید. » مدت زمان اخذ اقامت دائم قبرس با این روش ،حداکثر ۲ ماه می‌باشد. شرایط اخذ اقامت دائم قبرس عبارت است از: ۱-متقاضی باید حداقل درآمد سالیانه ‌اش ۳۰ هزار یورو باشد و برای هر یک از اعضائ خانواده مبلغ ۵ هزار یورو نیز به این عدد افزود میشود،درامد می باید از کشوری به غیر از قبرس تامین و این مساله باید به اداره مهاجرت قبرس قابل ...

ادامــــه مطلــب..
املاک قبرس

این یک وب سایت منحصر به فرد است که یک مرورگر مدرن تر به کار نیاز است!

لطفا امروز را ارتقا دهید!