برچسب ها بایگانیاقامت از طریق ازدواج

شرایط اقامت دائم قبرس اقامت قبرس

»» به تصویب دولت قبرس تمامی‌ افراد غیر اروپایی که احتیاج به اقامت دائم یک کشور اروپایی را داشته باشند،میتوانند با خرید ملکی‌ به ارزش ۳۰۰ هزار یورو، اقامت دائم قبرس را دریافت کنند. » در این نوع از اقامت خریدار می باید حداقل مبلغ۲۰۰ هزار یورو را به صورت نقدی پرداخت نماید. » مدت زمان اخذ اقامت دائم قبرس با این روش ،حداکثر ۲ ماه می‌باشد. شرایط اخذ اقامت دائم قبرس عبارت است از: ۱-متقاضی باید حداقل درآمد سالیانه ‌اش ۳۰ هزار یورو باشد و برای هر یک از اعضائ خانواده مبلغ ۵ هزار یورو نیز به این عدد افزود میشود،درامد می باید از کشوری به غیر از قبرس تامین و این مساله باید به اداره مهاجرت قبرس قابل ...

ادامــــه مطلــب..

ازدواج در قبرس اقامت قبرس

ازدواج رسمی در قبرس افرادی که مایلند در قبرس ازدواج کنند .می بایست طبق قوانین ازدواج , ماده شماره ۲۷۹ , شخصا درخواست خود را به مامور ثبت ازدواج در یکی از شهرداری ها ارائه دهند تا اقدامات لازم جهت ثبت ازدواج انجام گیرد. • ارائه اعلان ازدواج • درخواست گواهی ثبتی بمنظورانجام ازدواج رسمی , شهردار ( یا یکی از اعضای شورای شهر منصوب از جانب شهردار) هر شهرداری به عنوان مامور ثبت ازدواج شناخته میشود . در صورت اعلان , ازدواج میتواند ظرف ۱۵ روز یا تا سه ماه پس از تاریخ اعلان صورت پذیرد. در صورت اضطرار طرفین ازدواج می توانند از وزیر کشور درخواست گواهی مخصوص ازدواج نمایند تا در اسرع وقت بتوانند به ازدواجشان جنبه ...

ادامــــه مطلــب..
املاک قبرس

این یک وب سایت منحصر به فرد است که یک مرورگر مدرن تر به کار نیاز است!

لطفا امروز را ارتقا دهید!