اقامت قبرس-خرید ملک در قبرس اروپایی-املاک قبرس-قبرس جنوبی

مدارک جهت اخذ ویزا قبرس

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی(قبرس جنوبی)

1-  گذرنامه و کپی 8 صفحه اول و ویزاهای موجود (اعتبار گذرنامه باید بیش از شش ماه باشد).

2- فرم های تکمیل شده تقاضای ویزا

3-  دو قطعه عکس جدید و هم شکل  4 * 6  بدون روتوش
4- شناسنامه و کپی تمامی صفحات
5- اصل و کپی اسناد و مدارک مالکیت

6-  گواهی موجودی حساب بانکی
7- معرفی نامه از محل کار (به زبان انگلیسی با ذکر عنوان شغل ، مدت استخدام و مبلغ حقوق ماهیانه )
8- تاییدیه پرداخت رزرو هتل و یا دعوت نامه از مرجع قبرسی که محل اقامت وی و محل اقامت متقاضی در آن ذکر شده باشد.

9- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت اوکی شده

 

همراه داشتن اصل و کپی مدارک فوق الزامی است

کلیه مدارک باید توسط دارالترجمه ترجمه شده و به تایید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران رسیده باشد.

 

جهت اخذ ویزای قبرس اروپایی( قبرس جنوبی) با کمترین هزینه و سریعترین زمان ، با ما تماس بگیرید.

021.88641208-9
09129313326