» تمامی‌ افرادی که ارزش ملک خریداری شده‌شان در قبرس زیر ۲۰۰ هزار یورو باشد میتوانند از اقامت موقت دولت قبرس بهره‌مند شوند که به صورت سالیانه و قابل تمدید است.

» کسانی‌ که اقامت موقت دریافت میکنند،اگر ۲ سال اول را بتوانند ۱۸۱ روز در قبرس بمانند،حتی به صورت ناپیوسته میتوانند پس از ۲ اقامت دائم را دریافت می کنند.
در صورتی‌ که خریدار نتواند این مدت را در قبرس بماند با ارائه مدارک خرید ملک  به سفارت این کشور در تهران،ویزای مالتیپل ۱ ساله دریافت میکنند.
با ویزای مالتیپل دیگر نیازی به گرفتن ویزا برای سفر به قبرس نیست.
تمامی‌ اطلاعات از وبسایت رسمی‌ وزارت خارجه قبرس قابل استعلام می‌باشد،ضمن اینکه می‌توان با سفر به قبرس توسط همکاران ما در اداره مهاجرت حضور یافته و تمامی‌ این اطلاعات را به صورت حضوری از مسئولین مرتبط پرس و جوو کنند.
www.moi.gov.cy